De specialisaties van advocatenkantoor Blue Legal

2023-11-27
-

Blue Legal heeft een team van experts op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en ICT- en privacyrecht, die onze specialisaties vormen als bedrijfsjuridisch team.

Specialist in arbeidsrecht

Onze arbeidsrecht advocaat begrijpt de complexe dynamieken van menselijke samenwerking binnen organisaties. Wij structureren uw organisatie optimaal door uitgebreide afspraken en reglementen. Ons team biedt advies, begeleiding en onderhandelingen, inclusief bij zaken als reorganisatieontslag en reorganisatieregels. Als dat nodig is, nemen we scherpe juridische stappen voor uw zaak. Onze unieke benadering omvat niet alleen diepgaande kennis, maar ook teamwork, met de focus op de best passende oplossing voor uw situatie.

Deskundige in ondernemingsrecht

Een ondernemingsrecht advocaat is essentieel, ongeacht het type bedrijf dat u runt. Wij helpen u de risico's en kansen te beoordelen en kijken naar de toekomstbestendigheid van uw ondernemingsstructuur. Als advocaat voor uw bedrijf bepalen we samen de juiste koers, inclusief solide aandeelhoudersovereenkomsten, governance en investeerdersrelaties.

Expert in privacy- en ICT-recht

In een wereld waar overeenkomsten zonder persoonlijke ontmoetingen steeds gebruikelijker worden, zijn specifieke regels van toepassing. Als advocaten privacyrecht en ICT-recht begrijpen wij deze regels en spreken we de taal van technologie. We zijn vertrouwd met informatietechnologie en kunnen complexe technologische ontwikkelingen duidelijk uitleggen.

Daarnaast biedt Blue Legal een breed scala aan diensten dankzij onze expertise in onder andere deze specialisaties:

Bij Blue Legal staan onze experts klaar om u te ondersteunen en te adviseren in alle aspecten van het bedrijfsrecht.